Stay in your light and

let others meet you there!

Goed voor uw medewerkers zorgen

Burn-out coaching & preventie voor bedrijven

Als werkgever wilt u natuurlijk goed voor uw medewerkers zorgen. Niet alleen als ze al uitgevallen zijn met stress klachten maar ook preventief. Voorkomen is beter dan genezen!  Als HR- manager of leidinggevende kunt u zelf aangeven op welke manier u wilt dat ik medewerkers begeleid. Dat kan individueel, in een groep of workshop.

Ik kan u ondersteunen met de volgende zaken:

  • Het voorkomen van overspannenheid en omgaan met stress op het werk (individueel online programma & in groepsverband via workshop)
  • Het begeleiden van medewerkers die momenteel kampen met burn-out (individueel programma)
  • Het faciliteren van een nazorgprogramma voor medewerkers met overspannenheid en burn-out klachten, zodat zij niet terugvallen. (individueel programma)

De dialoog aangaan

 

Uw mensen zijn uw kapitaal. Nog te vaak zetten organisaties medewerkers met burn-out klachten langs de zijlijn. Juist door in een vroeg stadium het gesprek aan te gaan wordt duidelijk wat er nodig is om iemand terug te laten keren naar de werkplek of dat het misschien tijd is voor een andere stap in de loopbaan. Als werkgever heeft u zorgplicht door de Wet Verbetering Poortwachter. Het is belangrijk in gesprek te blijven met uw medewerker, ook bij mentale klachten.

Wat stress en burn-out coaching u oplevert

  • Duidelijkheid omtrent de duur van het terugkeertraject naar de werkplek of vervolgstappen in de loopbaan bij stress of burn-out klachten
  • Vitalere en productievere medewerkers
  • De juiste persoon op de juiste plaats
  •  Verlaging van het verzuim door mentale klachten
  • Behoud van medewerkers doordat zij tevredener en gelukkig zijn met hun werk
  • Beter imago als werkgever op de arbeidsmarkt

Burn-out coaching voor bedrijven 

In een persoonlijke kennismaking met uw organisatie kijken we samen welke vorm van begeleiding het beste past bij de vraag die u heeft.

Wilt u meer inzetten op stress en burn-out preventie of zijn er al medewerkers met klachten? Een combinatie is uiteraard ook mogelijk.

Mijn burn-out en stress coaching bestaat uit drie varianten: maatwerk, een online programma en een combinatie van online coaching en persoonlijke begeleiding. 

over marymary

Wie ik ben

 Als therapeute heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met overspannings- en burn-out klachten. Ik voel goed aan wat anderen nodig hebben en kan hen hierin resultaatgericht begeleiden.

Wat anderen zeggen

“Mary is een erg gedreven persoon, die goed aan kan voelen wat de ander nodig heeft om hobbels uit het verleden, die door diverse mensen als een struikelblok voor de toekomst worden ervaren, kan isoleren en kernachtig een duidelijke boodschap mee kan geven. “

Paul van de Walle

Complementair Geneeskundig Therapeut, Prikkel je Gezond

“Mary is een warm en inspirerende vrouw, ze voelt dingen goed aan en geeft je goeie tips en wijze levenslessen.”

Astrid van Engelen

Manager Horeca/Food, La Place Restaurants

“Ik vond de lezing van Mary in combinatie met de interactie van de groep na afloop erg fijn en leerzaam. Na afloop kreeg iedereen een prachtige boodschap van Mary mee, waar je echt iets aan hebt. Het was een bijzondere avond met een bijzondere energie!.”

Gonnie van Aerle

Massage therapeut

Wilt u ook goed voor uw medewerkers zorgen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.