Stay in your light and

let others meet you there!

Benieuwd hoe anderen het ervaren?

Referenties MaryMary

Ik begeleid zowel particulieren als bedrijven op het gebied van burn-out, stress- en verliesbegeleiding. Hieronder vind je referenties van anderen. Aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt over burn-out begeleiding en preventie. 

Wat anderen zeggen

“Mary is een warm en inspirerende vrouw, ze voelt dingen goed aan en geeft je goeie tips en wijze levenslessen.”

Astrid van Engelen

Manager Horeca/Food, La Place Restaurants

“In haar dagelijkse praktijk voor voet reflexologie deelde ze haar wijsheden al tijdens de behandelingen. Maar nu? Voor hele groepen tegelijk! Zalen vol of in een kleine setting. Verhalen vertellen en delen, het is zo passend in deze tijd, we groeien ervan. Een aanrader dus!”

Lisa Portengen

Schrijver, spreker en sprekerscoach, Lisa Portengen

“Je komt soms van die leuke, lieve, wijze vrouwen tegen. Vrouwen met lef. Waar je gewoon graag bij wilt zijn en wilt luisteren. Omdat het raakt, echt is en omdat het je verder helpt. Zo’n vrouw is Mary”

Coachee, Anoniem

“Mary raakte me recht in het hart met haar bijzondere, haast niet te bevatten verhaal. De moedige manier waarmee ze om is gegaan met haar tegenslagen is levenskunst. Haar authentieke en eerlijke manier van presenteren opende de harten van mij en mijn medeluisteraars. Dank Mary en dat maar veel mensen jouw verhalen mogen horen”

Carla Ketelbaar

Liefdescoach, Laatsteliefde

“Mary is een erg gedreven persoon, die goed aan kan voelen wat de ander nodig heeft om hobbels uit het verleden, die door diverse mensen als een struikelblok voor de toekomst worden ervaren, kan isoleren en kernachtig een duidelijke boodschap mee kan geven. “

Paul van de Walle

Complementair Geneeskundig Therapeut, Prikkel je Gezond

“Ik vond de lezing van Mary in combinatie met de interactie van de groep na afloop erg fijn en leerzaam. Na afloop kreeg iedereen een prachtige boodschap van Mary mee, waar je echt iets aan hebt. Het was een bijzondere avond met een bijzondere energie!.”

Gonnie van Aerle

Massage therapeut

“Wat is het fijn wanneer je zelf als huisarts altijd met je hoofd, hersenen en handen aan het werken bent, om eens een uur even helemaal los te komen van al het psychische denkwerk via een lichamelijke behandeling aan de voeten, waarmee je aan het lichaam laat werken op een totaal andere manier dan je doorgaans gewend bent . Het was voor mij bijzonder om te ervaren hoeveel energie ik na de behandeling heb opgedaan. De heilzame rust die Mary uitstraalt en de oprechte aandacht en interesse die zij aan haar patiënten kan schenken in een uur van totale “hersen-ontspanning” is echt een aanrader in de huidige tijd van stress, snelheid en gehaastheid en voelt als een warme deken. Even ‘pas op de plaats maken’, maar dan met de voetjes ontspannen afhangend over de rand van de behandeltafel, dat zouden meer mensen moeten ervaren !”

Dr. Margot Gast

Huisarts, Huisartsenpraktijk Boszicht

“Mary is een warme persoonlijkheid en weet direct verbinding te maken. Haar verhaal heeft mij diep geraakt en ontroerd en haar levenskracht is inspirerend. Een aanrader!”

Martine van den Hoed

Organisatiecoach en eigenaar, The UP Movement

Wil jij weer gaan leven op jouw voorwaarden?

Meld je dan aan voor het online programma of persoonlijke begeleiding van mij.