Stay in your light and

let others meet you there!

Inspirerende lezingen

Spreker Mary Tjong A Tjoe

Regelmatig geef ik lezingen waarin ik vertel hoe je het leven weer oppakt als je enorme tegenslagen krijgt. Zelf ben ik twee kindjes verloren en heb ik de diepste bodem geraakt die je als mens kunt ervaren. Ik heb toch de mentale veerkracht en moed gevonden om door te gaan. Ik vertel hoe ik om ben gegaan met dit immens verdriet. Als therapeute heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met overspanning- en burn-out klachten.

Je kunt mijn lezing boeken voor Events, bedrijven of gewoon bij 10 personen of meer. Ik vertel dan in het eerste deel mijn verhaal en ga daarna interactief met mensen aan de slag. Ik geef ze op een bijzondere manier een mooie boodschap mee!

Stukje uit de lezing:

“Ik ga jullie mijn verhaal vertellen en inzichten delen. Het is niet voor niks dat jij hier zit. Iemand anders haar of zijn verhaal kan ook jou raken. Ik wil je vragen om open te zijn en te luisteren met je hart”

Meer informatie

Voor meer informatie en boekingen neem contact op met;

Mary Tjong A Tjoe – 06-4635 2246 – Mary@yanty.nl

Of laat je gegevens achter met het formulier hier beneden.

Inzicht krijgen met een persoonlijke boodschap

Wat ik altijd zo geweldig vind aan de  sessies waarin ik begin met het vertellen van mijn levensverhaal is dat er iets bijzonders ontstaat. Het verhaal wat ik vertel is eigenlijk een Spiegelend Verhaal waar zoveel verschillende emoties en aspecten inzitten dat iedereen er wel iets uithaalt.

Er ontstaat verbinding. Mensen kijken anders naar elkaar en er heerst een soort begrip onderling. Sowieso omdat ze allemaal naar hetzelfde verhaal luisteren, maar ook omdat iedereen die aanwezig is daar had kunnen gaan staan te vertellen. We hebben allemaal een verhaal, we hebben allemaal tegenslagen.

Dan kun je zeggen; hier stopt het. Je hebt geluisterd en je gaat naar huis. Zoals bij een theaterstuk.

Maar wat er na het verhaal gebeurt is eigenlijk veel interessanter dan het verhaal zelf. Het gaat eigenlijk niet om mij. Ik ga aan de slag met de groep en ik gebruik mijn intuïtie, gave en ervaring om een persoonlijke boodschap te geven. Precies daar waar iemand een beetje kracht of inzicht nodig heeft. Dan zie je dat er mooie connecties ontstaan onderling.  De woorden die ik tot op heden van de deelnemers terugkrijg zijn oa; geluk, inzicht, kracht, licht, acceptatie, trots, groots, bevoorrecht, openstaan, verbinding, focussen.

Voor bedrijven en groepen zijn dit geweldige middagen om elkaar op een andere manier te leren kennen.

Reacties van anderen

“In haar dagelijkse praktijk voor voet reflexologie deelde ze haar wijsheden al tijdens de behandelingen. Maar nu? Voor hele groepen tegelijk! Zalen vol of in een kleine setting. Verhalen vertellen en delen, het is zo passend in deze tijd, we groeien ervan. Een aanrader dus!”

Lisa Portengen

Schrijver, spreker en sprekerscoach, Lisa Portengen

“Mary raakte me recht in het hart met haar bijzondere, haast niet te bevatten verhaal. De moedige manier waarmee ze om is gegaan met haar tegenslagen is levenskunst. Haar authentieke en eerlijke manier van presenteren opende de harten van mij en mijn medeluisteraars. Dank Mary en dat maar veel mensen jouw verhalen mogen horen”

Carla Ketelbaar

Liefdescoach, Laatsteliefde

“Mary is een warme persoonlijkheid en weet direct verbinding te maken. Haar verhaal heeft mij diep geraakt en ontroerd en haar levenskracht is inspirerend. Een aanrader!”

Martine van den Hoed

Organisatiecoach en eigenaar, The UP Movement

Boek Mary als spreker

Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw organisatie of evenement.