burn-out begeleiding

Voor particulieren

Afhankelijk van je vraag kun je hier de begeleiding kiezen die het beste bij je past. Weet je niet precies wat je moet kiezen? Geen probleem, neem vrijblijvend contact  met me op voor een persoonlijk advies. Zeker als je in een burn-out zit, is lastig om keuzes te maken. Ik begrijp dat volkomen en help je graag met een passend en vrijblijvend advies.

Hoe kan ik je helpen?

burn-out begeleiding voor particulieren

Burn-out 360 online programma

Online cursusprogramma waarin je in je eigen tempo kunt werken aan je burn-out. Leer jezelf goed kennen en wat het beste bij jou past. Ontdek waarin jij het beste bent en hoe je je leven kunt leiden op jouw voorwaarden.

Voor wie geschikt?
Voor iedereen die waarbij door de huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist een burn-out is vastgesteld en die in de fase zit om langzaam weer het leven op te gaan pakken. Het hoeft niet zo te zijn dat je alweer aan het werk bent, het kan ook zijn dat je bezig bent te kijken hoe je weer je leven op kunt pakken. Ik kan je hierbij goed helpen met mijn jarenlange ervaring als therapeute. Het is belangrijk dat je alweer wat energie en motivatie hebt om zelf actief aan je burn-out te werken om het meeste uit de cursus te kunnen halen.

Als je graag op je eigen tempo een cursus wilt volgen met eventueel persoonlijke coaching op afstand door mij, dan is dit precies wat je zoekt.

Waarmee ga ik je helpen & wat levert dat je op?

 • Weer grip krijgen op je leven
 • Meer geluk doordat je precies weet wat jij nodig hebt om je goed te voelen
 • Minder stress doordat je precies weet wat energie kost en wat energie geeft
 • Betere relaties: met je partner, kinderen, familie, vrienden en collega’s  doordat je duidelijker je grenzen aan kunt geven en beter communiceert wat jij nodig hebt en wat je de ander kunt geven

Wat kost het?
De kosten voor het online burn-out programma zijn € 495 euro.

Online
24/7, start wanneer je wil en volg in je eigen tempo

Het online programma is binnenkort beschikbaar

Voor meer informatie of een voorinschrijving neem contact op met;

Mary Tjong A Tjoe – 06-4635 2246 – lnfo@marymary.nl

Of laat je gegevens achter met het formulier hier beneden.

burn-out 360 VIP

Persoonlijke begeleiding van mij, ondersteund met online begeleiding om uit je burn-out te komen. In vijf 1 op 1 sessies begeleid ik je naar een leven zonder je burn-out. Er is volledige aandacht voor jou en de manier waarop jij het beste uit je burn-out kunt komen. Ieder mens is uniek, iedere burn-out is uniek. Met mijn jarenlange ervaring als therapeut en coach help ik je persoonlijk op weg naar een fijner leven.

 Voor wie geschikt?
Voor iedereen die waarbij door de huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist een burn-out is vastgesteld en die in de fase zit om langzaam weer het leven op te gaan pakken. Het hoeft niet zo te zijn dat je alweer aan het werk bent, het kan ook zijn dat je bezig bent te kijken hoe je weer je leven op kunt pakken. Ik kan je hierbij goed helpen met mijn jarenlange ervaring als therapeute.

Geschikt voor iedereen die nog niet zelfstandig kan werken aan het verwerken van een burn-out omdat je nog te weinig energie hebt of gewoonweg omdat je niet weet waar je moet beginnen. Het is wel belangrijk dat je voldoende motivatie hebt om samen met mij aan de slag te gaan. We werken in jouw eigen tempo aan je burn-out. Mijn gave is dat ik erg goed aanvoel wat mensen nodig hebben, dus maak je niet druk als je dit niet precies weet. Ik ben er om je te helpen. In vijf sessies werken we stap voor stap om uit je burn-out te komen.

 

Waarmee ga ik je helpen & wat levert dat je op?

 • Een fijner leven dat je leeft op jouw voorwaarden
 • Meer geluk doordat je precies weet wat jij nodig hebt om je goed te voelen
 • Minder stress doordat je precies weet wat energie kost en wat energie geeft
 • Betere relaties: met je partner, kinderen, familie, vrienden en collega’s doordat je duidelijker je grenzen aan kunt geven en beter communiceert wat jij nodig hebt en wat je de ander kunt geven
 • Jezelf heel goed leren kennen, we gaan diep
 • Persoonlijke begeleiding en aandacht om uit je burn-out te komen
 • Snel inzetbaar, geen wachttijden, je kunt ieder moment starten

Wat kost het?
De kosten voor persoonlijke 1 op 1 begeleiding zijn € 1295 euro .

Exclusieve persoonlijke begeleiding & online programma
Met Mary Tjong A Tjoe

Je staat er niet alleen voor

Krijg weer grip op je leven

burn-out en stress klachten hebben grote impact op je leven, zowel zakelijk als prive. Ik leer je hoe je weer grip krijgt op je leven, zodat je een fijner leven kunt leiden op jouw voorwaarden. 

en_GBEnglish
nl_NLDutch en_GBEnglish