Stay in your light and let others meet you there!

Ben jij ook zo moe?

Burn-out coaching & preventie

Onze dagen zitten vol met verplichtingen. We ‘moeten’ zoveel. En staan we altijd ‘aan’. We zijn ’s avonds nog bereikbaar voor ons werk en worden geacht meteen op e-mail te reageren. Het gevolg is dat heel veel mensen overprikkeld zijn en stress ervaren. Zoveel stress dat iedere dag een strijd is. Een strijd met jezelf, met je werk, met je gezin. Want je bent moe. En je hebt allerlei vage klachten.

Te moe om iets leuks te doen?

Maar je gaat door. Wat een flauwekul zeg, dat moe zijn! Dat gaat vanzelf wel weer over als je weekend hebt of even nog even gas geeft, zodat je op vakantie kunt. Maar het gaat niet over. Op den duur worden ook leuke dingen je te veel. Je blijft liever thuis ‘om uit te rusten’. Slapen gaat ook niet echt goed, je blijft maar door piekeren als je eenmaal in bed ligt.

Totdat je in elkaar stort. Er gebeurt iets waardoor je totaal onderuitgehaald wordt. Op je werk of privé. Dat hoeft niet iets groots te zijn, nee, juist iets kleins is genoeg. De druppel die de emmer doet overlopen.

Diagnose burn-out

En dan? Naar de huisarts. Het advies: rust nemen, je bent overspannen of misschien luidt de diagnose al: burn-out. Je krijgt gevraagd en ongevraagd adviezen. Waar begin je? Praktijkondersteuner, psycholoog, het alternatieve circuit, via de werkgever? Feit is dat je er eigenlijk geen energie voor hebt. Je hebt iemand nodig die je op maat helpt. Want wat voor de één werkt, hoeft niet voor jou te werken.

Coaching bij burn-out

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen uniek is. Een burn-out kan dan wel specifieke kenmerken hebben, hoe jij daarmee omgaat en hoe je weer uit je burn-out komt, vraagt om begeleiding op maat. Samen met jou pak ik de burn-out vanuit meerdere invalshoeken aan . Hierin ben ik vrij uniek. Lichaam, geest en het verbinden met jezelf, je bent het complete plaatje. Dat plaatje is uniek. Daarom is er ook niet één succesformule om uit je burn-out te komen.

Krijg weer de regie over je leven

 

Burn-out coaching en preventie programma’s

burn-out 360

 

Burn-out coaching + preventie online programma (zelfhulp)

Online burn-out programma voor particulieren waarbij door een arts een burn-out is vastgesteld. Tevens bied ik je ook een preventieprogramma ter voorkoming van een burn-out. 

burn-out 360 met begeleiding

 

Burn-out coaching + preventie online programma met persoonlijke begeleiding

Online burn-out programma voor particulieren waarbij door een arts een burn-out is vastgesteld, inclusief mijn persoonlijke begeleiding. Geschikt als je een burn-out hebt of ter voorkoming ervan.

over marymary

Wie ik ben

Ik ben Mary Tjong A Tjoe. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om op de bodem van het leven te liggen. Ik heb het zelf ook meegemaakt na het verlies van twee kindjes. Ik heb mezelf toen aangeleerd mentaal veerkracht op te bouwen en een leven te leiden op mijn voorwaarden. Als therapeute heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met overspannings- en burn-out klachten. Ik voel goed aan wat anderen nodig hebben en kan hen hierin begeleiden, op hun eigen manier en volgens hun eigen pad. Jij bent jij, met jouw unieke talenten en manier van doen. In de coaching is daar ruim aandacht voor.

Wat anderen zeggen

“Mary is een erg gedreven persoon, die goed aan kan voelen wat de ander nodig heeft om hobbels uit het verleden, die door diverse mensen als een struikelblok voor de toekomst worden ervaren, kan isoleren en kernachtig een duidelijke boodschap mee kan geven. “

Paul van de Walle

Complementair Geneeskundig Therapeut, Prikkel je Gezond

“Mary is een warm en inspirerende vrouw, ze voelt dingen goed aan en geeft je goeie tips en wijze levenslessen.”

Astrid van Engelen

Manager Horeca/Food, La Place Restaurants

“Ik vond de lezing van Mary in combinatie met de interactie van de groep na afloop erg fijn en leerzaam. Na afloop kreeg iedereen een prachtige boodschap van Mary mee, waar je echt iets aan hebt. Het was een bijzondere avond met een bijzondere energie!.”

Gonnie van Aerle

Massage therapeut

Wil jij stappen zetten om uit je burn-out te komen en weer te gaan leven op jouw manier?

Meld je dan aan voor het online programma of persoonlijke begeleiding van mij.